"Når vikler bliver indviklede"

Hvem er jeg?

When nothing turns out the way you planned – almost!

Velkommen til min side – Viklemor.dk

Alt på denne side, er information jeg har oplevet gennem min vikletid. Derfor er det ikke en facitliste på, hvordan denne vikleverden hænger sammen, men udelukkende hvordan denne verden ses/opleves gennem mine øjne.

Jeg håber, at du får stor glæde af den <3

Når man (især) er ny i vikleriets verden, er der alt for mange parametre at forholde sig til. Der følger ikke en ordbog med, desværre.

Blend, gsm, fwcc, mmao er bare nogle få af de ord man, som ny, bliver mødt med.

Da jeg startede med at vikle, var jeg nærmest ved at opgive med det samme. Der er så mange ting at forholde sig til, at jeg nærmest ikke vidste, hvor jeg skulle begynde eller slutte. Jeg syntes der var stor rangorden og følte mig nærmest flov over ikke, at kunne følge med de i samtaler der var, på de forskellige sider.

Det tog mig meget lang tid, at “løse koden” i forkortelserne og jeg kender til flere med samme problem.

Mange familie medlemmer og veninder har gennem tiden grint i krogene, leet højlydt af mig og også gerne gjort grin med denne verden.

Er man virkelig tosset fordi, man ønsker sig et stykke stof der ofte koster flere tusinde kroner?

Nogle af dem, har dog “konverteret” til “the wrap side” efterfølgende, med en lille hjælpende hånd fra undertegnede.

Mange af mine kære med viklemamas, har gennem en længere periode opfordret mig til, at lave denne blog, så det mystiske vikleunivers og det endnu mere knudrede sprog der følger med, kunne simplificeres til almindeligt menneskesprog.

Jeg lover, at gøre mit bedste 🙂

Når jeg bliver spurgt ind til min kærlighed for vikler, sammenligner jeg det gerne med andre ting. f.eks sko. Man kan sagtens få brugbare billige klipklapper i Bilka, men holdbarheden og kvaliteten i forhold til f.eks ECCO, er noget helt andet. Nogle køber Bilka, andre Ecco og nogle tredje sværger til Christian Loubutin. Dog er det ikke kun komfort jeg køber vikler for. Hele hovedpointen med at vikle er, at jeg får min børn tæt ind til mig. At kunne give dem ro og tryghed, når ulvetimen står for døren, turen i zoo bliver for lang for små ben, vandring i klitterne i Nordjylland er for hårdt eller der skal laves mad med feberramte børn. Det hele kommer an på dit behov!

Man vil dog opdage, at nogle kan gå i selvsving over lækre vikler og shopper, som andre kvinder shopper sko.

For mig er viklerne, som Louis Vuitton Tasker er for andre. “Nogle køber stof, andre køber ko med print”, som jeg sagde til en Louis Vuitton inkarneret veninde, der ikke forstod min kærlighed, til disse pragtfulde stykker stof.

Herhjemme vælter vi os ikke i penge. Vi er en ganske almindelig middelklasse familie med fire børn. Jeg ønsker mig ganske enkelt vikler til fødselsdag, til jul osv.

Den samling jeg selv har liggende, er købt eller blevet forære til mig, over længere tid og er nøje udvalgt.

Og vi skal ikke glemme de kære mænd i denne sammenhæng. Mænd der vikler, har nærmest gudestatus i diverse viklekredse og er ofte små sex ikoner. Så kære mænd, hvis i syntes jeres kones fokus er flyttet fra jer til viklerne, så prøv at vikle jeres barn. Måske vil du bedre kunne affinde dig med hendes vikle shopping efterfølgende 😉

Mener du, at der mangler noget på siden, eller har du fundet fejl information, så skriv endelig til mig, via kontaktboksen. Så skal jeg få kigget på det hurtigst muligt. Tak

Velkommen til et helt nyt univers, hvor jeg håber i møder ligeså mange dejlige mennesker, som jeg har gjort.

En særlig tak til mine kære mand, tak fordi du altid tror på mig og selv vikler vores piger dagligt. Især den sidste tid, hvor jeg selv har haft svært ved det.

Til venner og bekendte, der har hjulpet med information og til Jimmy med at få siderne op at køre. En særlig tak til mine fantastiske viklemamas, der har støttet og hjulpet mig igennem denne proces. Det var ikke gået uden jer allesammen!

OBS

Der kører i øjeblikket (efterår 2016 og forår 2017) en CA shit storm i flere viklefora og på diverse forhandler sider på FB. For at dette ikke skal ske på denne side, vil jeg blokere for og afvise opslag der kan lede det på bane, direkte eller indirekte. Dette gælder på alle mine sider på sociale medier

Hvem er jeg:

Jeg blev født i 1982 i Bangkok, af danske forældre. Selvom jeg har boet størstedelen af mit liv i Danmark, er der stadig en del af mig, der elsker Bangkok og Thailand ubeskrivelig højt.

Min gamle barnepige, Daeng, har jeg heldigvis stadig kontakt med. Jeg bor i et dejligt hus i Nordsjælland, med min vidunderlige mand, der støtter og elsker mig igennem alle mulige OG umulige situationer. Intet jeg foretager mig, ville kunne lykkedes uden ham.

Jeg mødte Morten, da jeg var 16år, og med hånden på hjertet, var det kærlighed ved første blik for mit vedkommende. I dag har vi fire bør. Tre underskønne, smukke, fantastiske og helt igennem kærlige piger og en uimodståelig lille dreng. Men min vikle forelskelse starter et andet sted:

Til min mellemste brugte jeg ringslynge, da jeg desværre ikke kendte til fastvikler. Ikke, at ringslynger er dårlige, for jeg elsker dem jeg har. Men hvor ville jeg gerne have haft fastvikler til de to store også.

Under mit første møde, med seneste mødregruppe, da min yngste var 10 dage gammel, blev jeg introduceret for viklerne. En af de andre mødre var så sød, at demonstrere teknikken for mig. Jeg var solgt! Jeg købte den første samme eftermiddag. 14 dage efter den anden, måneden efter den tredje osv.

I dag har jeg ejet mange forskellige vikler, og har ferieret og testet endnu flere. Jeg elsker denne verden og jeg håber, at jeg stadig kan blive i vikleuniverset, selvom mine børn en dag vokser fra vikleriet.

 

– Annette